Behandling

En ManuVision behandling hos mig starter altid med en kort samtale. Hvad bringer dig til min briks, hvad sker der i netop din krop? I dig? Hvilke udfordringer står du med i øjeblikket? Fysisk eller mentalt? Eller begge dele?

Vi hænger sammen som hele mennesker, og er ikke bare et hoved eller en krop. Det er sammenhængen jeg synes er interessant og også her vi ofte finder svarene, når vi sammen arbejder med kroppen. Jeg hjælper dig via kropsterapien, guider dig i dit åndedræt og hjælper dig til at gå ind i de spændinger og blokeringer du møder undervejs.

Jeg behandler for at komme ind til kernen af den/de udfordring(er) du står med. Hvad end de er af fysisk eller mental karakter. Eller begge dele. Fordi det er lige præcis DER vi sammen kan lave meningsfulde ændringer for dig.

Jeg er stærk i min intuition og indføling og bruger mine kropsterapeutiske værktøjer, til at hjælpe dig til at give slip på spændinger og blokeringer. Nogle gange vil det give følelsesmæssige reaktioner, andre gange vil du opleve en mere kropslig forløsning, en følelse af at der er ‘hul igennem’/ ‘bobler i blodet’, eller måske begge dele. Mine klienter udtaler ofte at de føler sig både tunge, afslappede og samtidig lette i kroppen efter en behandling. Nogle bliver ømme, som efter en hård træning. Efter 1 dag eller 2 fortager ømheden sig og du vil føle dig mere fri. Uanset hvad du mærker efter behandlingen, så er ønsket; at komme ind til kernen af dine udfordringer. Om de er fysiske, mentale eller begge dele. På den måde kan du lettere slippe bekymringer, angst, stress, vrede eller det der fylder hos dig. Krop og sind føles mere fri, let og energifyld og der bliver plads til hele dig!

 

Book en tid

Kontakt mig på tlf.: 51498012 eller på mettethaisen@gmail.com

Du kan også booke tid hos mig online, via www.manuvision.dk