GDPR - privatlivspolitik

_DSC1904_MT_final.jpg
 

GDPR - Privatlivspolitik

Jeg har som ManuVision kropsterapeut tavshedspligt og udviser stor diskretion til mine klienter. Jeg deler ikke personfølsomme oplysninger.

Med EUs persondataforordning General Data Protection Regulation (GDPR) er det et krav, at alle virksomheder, som indsamler og håndterer persondata, skal have en privatlivspolitik. Mette Thaisen Kropsterapi har udarbejdet en privatlivspolitik samt en handlingsplan for at håndtere persondata. Det har jeg gjort udefra GDPR-retningslinier og databehandleraftaler med mine tjenesteudbydere.

Om de foreligger hos mig analogt eller digitalt, sørger jeg for at opbevare data forsvarligt og utilgængeligt for andre. Min handlingsplan indebærer en årlig vurdering af de data jeg indsamler og opbevarer, samt tjenesteudbyderne.

Dataansvar

Som kropsterapeutisk behandler har jeg pligt til at føre journal efter dine behandlinger, så det står noteret hvilke skader/smerter/lidelser du er kommet for at få hjælp til, og hvordan behandlingerne i dén henseende skrider frem. Dette kategoriseres som personfølsomme oplysninger. Jeg videregiver ikke dine personlige oplysninger.
 
Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe du er klient her hos mig, eller så længe det er påkrævet af hensyn til afregning og bogføring.
 

Du har til enhver tid krav på at få indsigt i de personoplysninger, som jeg registrerer og behandler om dig. Hvis du mener, at jeg har registreret forkerte oplysninger om dig, kan du bede mig om at rette oplysningerne.
 
Skulle du ønske at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet, som du kan finde nærmere oplysninger om på www.datatilsynet.dk.

Min hjemmeside indsamler anonyme data om besøgerne, og jeg bruger forskellige sociale medier der har adgang til brugernes data. Der er indgået de nødvendige databehandlingsaftaler med de aktuelle tjenester.

Kontaktoplysninger vedrørende privatlivspolitik

Mette Thaisen Kropsterapi
Damagervej 3B. 3.
2450 Kbh SV
Tlf.: 5149 8012
Mail: mettethaisen@gmail.com
CVR 39634821